Sales coaching

Spelend leren via rollenspel

Wise in Sales heeft een salesmodel ontwikkeld waarmee elke sales professional inzicht krijgt in zijn eigen specifieke salespersoonlijkheid, met zijn talenten en zijn valkuilen.

Via intensieve rollenspellen in groep leren sales professionals hoe gedragsveranderingen, hoe klein ook, een wereld van verschil kunnen maken bij de klant of prospect.

De sterktes van elke sales professional afzonderlijk dienen als basis, waarop nieuwe inzichten en gedragingen worden geënt. Tijdens rollenspellen ervaren de deelnemers dat het toepassen van die nieuwe inzichten een duidelijk effect heeft. Zo optimaliseert elke salesmedewerker zijn personal branding, waardoor de klant of prospect hem zal erkennen als een competent iemand, die beschikt over een grondige kennis en de nodige drive om hem optimaal te helpen.

A happy sales is a good sales

Wie als sales professional succes ervaart bij zijn salesactiviteiten en plezier beleeft aan een uitstekende relatie met zijn klanten en prospecten, groeit in zijn job. Hij voelt zich gewaardeerd door zijn manager, zijn bedrijf, zijn klanten, zijn collega’s… waardoor hij nog beter wordt.

Wise in Sales gelooft dat happy salesmensen minder snel hun bedrijf zullen verlaten. Verloop is er altijd, maar liefst niet te veel. Klanten beginnen zich dan vragen te stellen en het wordt als bedrijf erg moeilijk om klanten aan zich te binden.

Voor wie

Voor B2B bedrijven, die voor hun sales team een gedegen opleiding zoeken die toepasbaar is vanaf dag één. Want elk behaald succes versterkt en bekrachtigt het aangeleerde gedrag en de verworven inzichten.

Voor B2C bedrijven, die hun verkoopmedewerkers willen leren hoe elke klant en elke bezoeker op een unieke en gedifferentieerde manier te benaderen. Bezoekers ervaren op die manier een aangename winkelbeleving, wat hen sneller aanzet tot een aankoop én tot nieuwe aankopen in de toekomst.
Interesse?

Strategisch salesmanagement

Ook dat is sales coaching...

Bedrijven hebben vaak nood aan een nieuwe salesstrategie. De markt verandert voortdurend, er komen nieuwe spelers bij en andere vallen weg. Ook uw klanten en prospecten krijgen te maken met een nieuwe dynamiek, die andere en originele oplossingen vraagt.

Hoe werkt u een strategisch verkoopplan uit? Hoe maakt u dit operationeel? Hoe motiveert u uw sales team? En wat met uw ROI?

Vanuit een jarenlange salesexpertise begeleidt Wise in Sales bedrijven en sales managers bij hun strategische en operationele salesbeslissingen. Met een duidelijke focus voor ogen vaart u een goede saleskoers. En de uitdagingen onderweg lost u op dankzij een goed onderbouwd strategisch salesplan.